6800 Hódmezővásárhely, Dr. Rapcsák András. u. 49.

  0
  0 Ft
  Tovább vásárolok
  Összesen: 0 Ft

  Ravas ProLine Touch békamérleg (alapkivitel)

  NyomtatásE-mail

  A ProLine Touch az első érintőképernyővel felszerelt raklapemelő mérleg. 100 grammos lépésekben képes kijelezni a súlyt.
  Bruttó ár: 3.742.055 Ft
  Nettó ár: 2.946.500 Ft
  Áfa (27%): 795.555 Ft
  Szállítás alatt
  pdf logo
   
  A ProLine Touch az első érintőképernyővel felszerelt raklapemelő mérleg. 100 grammos lépésekben képes kijelezni a súlyt. A ProLine Touch alkalmas a szükséges mérési és anyagmozgatási feladatokra az élelmiszeriparban, a vegyiparban a gyógyszeriparban, az alkatrészellátási láncokban, a csomagküldő szolgáltatóknál és a bankokban.
   
  Érintőképernyős súlyjelző

  A raklapemelő-mérleg nagy pontossága szabadalmaztatott Flexi-csapok használatával érhető el, amelyek elnyelik a villákra kifejtett nyomaték erőket. Ez a technika biztosítja, hogy a villák terhelése torzítatlanul kerüljön átvitelre a terhelőcellákra, ezért nagy pontosságú mérésre képes. Ezért a ProLine Touch 100 grammos lépésekben képes mérni.

  Különböző mérési alkalmazásokat kínál

  Az érintőképernyős kijelző programozható felhasználói felülettel rendelkezik, amely optimális és felhasználóbarát. Az érintőképernyő világos és egyértelmű módon vezeti a felhasználót az alkalmazáson keresztül. Az érintőképernyőn különböző léptékű alkalmazások hívhatók. A kijelző csak azokat a kulcsokat mutatja, amelyek az adott pillanatban használt alkalmazás szempontjából relevánsak. Az indikátor USB-porttal rendelkezik az adatrögzítéshez (például USB-meghajtón), és kommunikálhat a WMS- vagy ERP-szoftverekkel Bluetooth vagy WiFi segítségével.

  Többszintű mérési fokozatok

  A ProLine Touch kijelző a következő pontosságot (hibahatár) biztosítja az alábbi mérési tartományokban:

      100 gramm 0 és 200 kg között
      200 gramm 200-400 kg
      500 gramm 400 és 2000 kg között.

  A hitelesített kereskedelmi változatoknál a maximális kapacitás 1500 kg. Az évenkénti újbóli ellenőrzések során garantált az ismételt megfelelőség.

   

  A lengéscsillapítók elnyelik az ütéseket

  A ProLine kiváló minőségű raklapemelőkre épül. A villák csúcsaiban lévő „lengéscsillapítók” elülső ütések esetén a fúvókát megóvják, védve a skálaelemeket. Ez a technika stabilabb pontosságot garantál hosszabb ideig, kevesebb karbantartást és alacsonyabb költséget.

  15 óra akkumulátor-élettartam

  A professzionális akkumulátorcsomagok cserélhetők és újratölthetők. Legfeljebb 15 órát használhatóak.

  Rozsdamentes acélból is kapható

  A ProLine Touch a sorozat kiemelt szereplője, de a ProLine a klasszikus RAVAS indikátorokkal is rendelkezik: 2100, 2100 EXi, 6100 és 6100 típus. A ProLine raklapemelő-mérleg is rendelkezésre áll prémium minőségű rozsdamentes acélból és robbanásbiztos kivitelben, veszélyes környezetben való használatra.

  Média
  © 2024 PROMINENS KFT. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web és Videó Stúdió

   

  HPT X vs RAVAS 1100