6800 Hódmezővásárhely, Dr. Rapcsák András. u. 49.

  Cégünkről

  Családi mikrovállalkozásunk, az 1990-ben alapított Prominens Vállalkozó és Kereskedő Kft. fő tevékenysége a mobil és a hordozható mérlegek, továbbá mérlegcellák és mérlegműszerek, mérlegtechnikai komponensek gyakorlatilag teljes választékának forgalmazása és vevőszolgálatának, szervizének ellátása saját munkatársaink és tapasztalt alvállalkozóink közreműködésével.
  A mérlegiparban eltöltött több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően több neves nyugat-európai mérlegtechnikai gyártó cég bízta meg cégünket termékeinek forgalmazásával:
  – A RAVAS Europe bv [Hollandia] a mobil mérlegek területén piacvezető cég. A RAVAS mérlegek széles választéka (www.ravas.nl) a logisztika, anyaggazdálkodás, termelés, mezőgazdaság és a különböző iparágak területein felmerülő mobil mérleges igényeket ki tudja elégíteni. Az egyre bővülő választék kiváló nyugat-európai minőséggel párosul, melyhez elengedhetetlen feltételként a gyors, precíz vevőszolgálat és a folyamatos alkatrész-ellátás társul.
  – A Vishay-Revere (www.vishay.com) [Anglia] magas minőségű mérlegcelláit hosszú ideje forgalmazzuk. Ezekhez a tartós, megbízható mérlegcellákhoz törzsvevőink az élesedő árversenyben is ragaszkodnak – a minőséghez tartozó ár hosszú távon is versenyképesnek bizonyul.
  – A TAMTRON (www.tamtron.fi ) [Finnország] cég homlokrakodókba építhető mérlegei hitelesíthető kivitelben is kaphatóak.
  – A LAUMAS ELETTRONICA (www.laumas.it) [Olaszország] cég darumérlegei, raklapmérlegei, mérlegműszerei és mérlegcellái igen alacsony árfekvésük ellenére kitűnő minőségűek, melyet a termékekre vállalt 24 hónapos garancia is igazol.
  – A szintén holland Henk Maas (www.henkmaas.nl) cég termékeiből a labormérlegektől kezdve a kórházi mérlegeken keresztül a tengelynyomásmérő berendezésig az ipari, mezőgazdasági, egészségügyi mérlegek széles választékát kínáljuk kitűnő minőségben, rövid szállítási határidővel és értékarányos árakon.

  Több neves magyarországi anyagmozgató cégnek vagyunk mérleges beszállítói/partnerei, mint például a Jungheinrich Hungária Kft., Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft, STILL Magyarország, Triplex Targo Kft, Horoszcoop Anyagmozgatási Kft., Novotransz., Toyota Anyagmozgatás Magyarország Kft., Duna-Lift Hungária Kft., TWS Kft.
  Vevőink többek között: Wavin Hungary Zsámbék, Grundfos Hungary Ltd, Michelin Hungária Kft, Chinoin-Sanofi-avertis ZRt, M ProFood ZRt, Béres Gyógyszergyár ZRt, Coca-cola HBC Hungary Ltd, GE-Hungary ZRt, Magyar Posta ZRt, HM FLÜ Technológiai Igazgatóság stb.

  © 2024 PROMINENS KFT. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web és Videó Stúdió